Facebookactie: tot 50% korting op geslachtsbepaling

Vanaf 16 weken is het mogelijk om het geslacht van het kindje te zien, dit willen we dan ook graag voor u in beeld brengen! Een spannend moment, een moment om volop van te genieten! Om het geslacht te kunnen bepalen wordt een ‘standaard’ 2D echo gemaakt waarbij het hartje van het kindje wordt bekeken, het gezichtje van de baby en natuurlijk het geslacht! Wanneer jullie dit graag willen kan ik het resultaat ook opschrijven en meegeven, zodat jullie thuis het moment kunnen beleven. Wanneer u het VIP pakket kiest zullen we extra filmpjes van jullie baby maken om nóg meer te genieten van dit moment!

EchoVisie viert tot 1 Oktober 2017 haar opening met een speciale facebookactie: Reserveer alvast uw 3D-/4D pretechobelevenis (vanaf 25 weken zwangerschap) en ontvang direct een kortingsbon met tot 50% korting op uw geslachtsbepaling (vanaf 16 weken zwangerschap)!

1. Reserveer 3D-/4D pretechopakket 2. Reserveer uw geslachtsbepaling

Hoe werkt deze actie?

Ligging kindje

Bij het maken van een echo voor een geslachtsbepaling zijn we afhankelijk van de ligging van het kindje. Wanneer het bepalen van het geslacht niet lukt i.v.m. een ongunstige ligging van de baby, mogen jullie kosteloos voor een tweede afspraak komen. Er wordt geen geld terug gegeven. Bij het bepalen van het geslacht kan geen 100% zekerheid gegeven worden.

Betalen

De betaling van de echo geschiedt vooraf via iDEAL of direct na het onderzoek. In dat geval is zowel contante als PIN betaling mogelijk.

ACTIE: 1 gratis 3D foto

Gratis 3D foto

Bij het maken van een geslachtsbepaling VIP krijgt u 1 gratis 3D foto van uw kindje!

× Stel je vraag via Whatsapp!