Baby Echografie

Allereerst Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Bij EchoVisie bent je aan het juiste adres voor een schitterende opname van uw ongeboren baby. Met de modernste apparatuur maken we plaatjes die u nooit zult vergeten. U bent welkom om in een ontspannen en vooral gezellige sfeer de kleine te komen bekijken!

Het is mogelijk om de kleine zowel in 2D, 3D als in 4D te bekijken. U maakt zelf de keuze!

In onze praktijk in Heerde kunt u kiezen uit een geslachtsbepaling (altijd 2D), of een 2D of 3D/4D pretecho. Ook bieden wij voor zowel een geslachtsbepaling als een 3D/4D pretecho een VIP-pakket aan, waarmee u nóg meer kunt genieten van jullie ongeboren kindje! Maak uw keuze en bekijk de verschillende mogelijkheden. Ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en andere familieleden of vrienden zijn van harte welkom, en mogen meegenieten van jullie ongeboren kindje! We zien u graag in onze praktijk, om samen met u een onvergetelijke echo te maken!

Uniek bij EchoVisie:

Bij EchoVisie gebruiken we de modernste apparatuur! Met behulp van de Hello Mom app op je telefoon kunnen we de echoplaatjes draadloos op je telefoon zetten!

Download hier de Hello Mom app voor android!
Download hier de Hello Mom app voor iOS!

Overzicht Echo-belevenissen

Geslachtsbepaling Basis

Vanaf 15 weken is het mogelijk om het geslacht van het kindje te bekijken. Wordt het een jongen of een meisje? De echo duurt 15 min en je krijgt alle plaatjes mee op usb én je telefoon!

Geslachtsbepaling VIP

Naast de geslachtsbepaling krijgen jullie bij de VIP belevenis 1 3D foto gratis en zullen jullie het pand verlaten met naast de foto's op de usb én jullie telefoon een foto van de kleine in jullie hand! De VIP-echo duurt 20 min.

2D Pretecho

Vanaf 12 weken. Een 2D echo is een echo in zwart/wit beelden. Het is vergelijkbaar met de echo die u de eerste keer bij de verloskundige heeft gehad. Live-beelden worden opgeslagen in filmpjes. De echo duurt 30 min en alle beelden en video's worden op een usb én telefoon gezet!

3D/4D pretecho

Vanaf 12 weken, maar het mooiste tussen de 25 en 29 weken! Een 3D/4D echo geeft een levensecht beeld van jullie kleine! Een levensechte kijk in je buik. De echo duurt 40 min en de beelden krijg je op usb, je telefoon én wat foto's op papier!

Pretecho 3D/4D VIP

Naast de 3D/4D echo biedt deze VIP belevenis de mogelijkheid om de gehele echo op een gratis USB-stick op te nemen. Deze VIP echo duurt 50 min en je krijgt naast alle plaatjes op usb én telefoon nóg meer afgedrukte foto's mee naar huis!

Het beste moment voor een pretecho

Geslachtsbepaling

Het beste moment voor een geslachtsbepaling is vanaf 15 weken. Dan is het geslacht van het kindje zover gerijpt dat het met de echo goed te zien is!

3D/4D pretecho

Het beste moment voor een 3D/4D pretecho is tussen de 25 en 29 weken. Wanneer de moederkoek tegen je buik aan ligt is het verstandig om tussen de 25 en 27 weken te komen, omdat er dan vaak wat minder ruimte is om het gezichtje  goed in beeld te krijgen! Verder is de kwaliteit van de pretecho heel erg afhankelijk van de ligging van jullie kindje! Dus hopen dat de kleine er op het moment van de afspraak goed voor ligt! Wanneer dit niet het geval is, mogen jullie nog 1 keertje gratis terugkomen om het nogmaals te proberen!

2D pretecho

Bij EchoVisie kun je vanaf 12 weken terecht voor een 2D pretecho. Elk moment van de zwangerschap is het bijzonder om even in 2D naar je kindje te kunnen kijken! Houdt er rekening mee dat het kindje vanaf ongeveer 23 weken niet meer in het geheel in beeld past!

15-20 minuten

Een geslachtsbepaling is een wat kortere echo waarbij we voornamelijk focussen op het ontdekken van het geslacht van de baby. Er zijn twee pakketten, een basis-geslachtsbepaling en een geslachtsbepaling VIP.

Bekijk de pakketten

30 - 50 minuten

Bij een pretecho nemen we uitgebreid de tijd om de baby in 2D, 3D of zelfs 4D te bekijken in de buik. Neem familie en vrienden mee en bekijk vanaf 12 weken alvast hoe de kleine er uit ziet! Er zijn drie verschillende pretechopakketten.

Bekijk pakketten
☛ Vacature echoscopist(e)
× Stel je vraag via Whatsapp!