Baby echografie

Allereerst Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Bij EchoVisie bent je aan het juiste adres voor een schitterende opname van uw ongeboren baby. Met de modernste apparatuur maken we plaatjes die u nooit zult vergeten. U bent welkom om in een ontspannen en vooral gezellige sfeer de kleine te komen bekijken!

Het is mogelijk om de kleine zowel in 2D, 3D als in 4D te bekijken. U maakt zelf de keuze!

In onze praktijk in Heerde kunt u kiezen uit een geslachtsbepaling (altijd 2D), of een 2D of 3D/4D pretecho. Ook bieden wij voor zowel een geslachtsbepaling als een 3D/4D pretecho een VIP-pakket aan, waarmee u nóg meer kunt genieten van jullie ongeboren kindje! Maak uw keuze en bekijk de verschillende mogelijkheden. Ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en andere familieleden of vrienden zijn van harte welkom, en mogen meegenieten van jullie ongeboren kindje! We zien u graag in onze praktijk, om samen met u een onvergetelijke echo te maken!

Overzicht echo-pakketten

Geslachtsbepaling Basis

Vanaf 15 weken Voor slechts €39 nemen we jullie mee op een 15 minuten durende reis van verwachting. Hier worden minstens 3 intieme 2D echobeelden onthuld die het geheim van jullie baby's geslacht onthullen. Digitaal vastgelegd op jullie mobiel en/of USB-stick, kunnen jullie deze momenten voor altijd bij je dragen. De spanning en het geluk van de onthulling worden hier samengebracht.

Geslachtsbepaling VIP

Verwen jezelf met onze Geslachtsbepaling VIP-ervaring voor slechts €49. Geniet van een 20 minuten durende sessie waarin minstens 8 2D echobeelden het geheim van jullie baby's geslacht onthullen. Deze kostbare beelden vergezellen je digitaal op jullie mobiel en/of USB-stick. Maar dat is nog niet alles: als kers op de taart ontvang je een prachtige 10x15 fotoafdruk en krijg je zelfs een gratis 3D-foto om dat speciale moment vast te leggen.

2D Pretecho

Vanaf 12 weken. Stap binnen in de wereld van je aanstaande kind met onze Echo 2D Pretecho. Voor slechts €69 dompel je jezelf onder in een 30 minuten durende sessie, waarin je minstens 20 intieme 2D echobeelden vastlegt. Een tastbare herinnering op A4-formaat en twee 10x15 fotoafdrukken vangen dit tedere moment voor altijd. Wil je het geslacht weten? We zorgen ervoor! Jouw eerste glimp van de toekomst begint hier.

3D/4D pretecho

Vanaf 12 weken, maar het mooiste tussen de 25 en 29 weken! Stap naar een hoger niveau van verbondenheid met onze 3D/4D Pretecho, beschikbaar voor €99. In een sessie van 40 minuten, omring je jezelf met minstens 10 haarscherpe 2D echobeelden, 2 boeiende 2D video's, en meer dan 20 adembenemende 3D echobeelden. Vier prachtige 10x15 fotoafdrukken en een A4-foto leggen deze reis vast, terwijl geslachtsbepaling jouw nieuwsgierigheid bevredigt. Elk kloppend hartslagje wordt een symfonie van liefde.

Pretecho 3D/4D VIP

Ervaar de ultieme verbinding met onze 3D/4D Pretecho VIP, voor een prijs van €129. Geniet van een 50 minuten durende ontmoeting vol diepte met minstens 10 prachtige 2D echobeelden, 2 betoverende 2D video's en meer dan 20 levendige 3D echobeelden. Maar dat is nog niet alles: leg de bewegingen van het leven vast met 2 4D video's en ga met twee A4-fotoafdrukken en vier 10x15 fotoafdrukken voor een complete herinnering. En ja, we nemen het hele onderzoek op, en je gaat naar huis met een 16 GB USB-Stick. Deze ervaring is uniek, net als de reis die voor je ligt.

Het beste moment voor een pretecho

Geslachtsbepaling

Het beste moment voor een geslachtsbepaling is vanaf 15 weken. Dan is het geslacht van het kindje zover gerijpt dat het met de echo goed te zien is!

3D/4D pretecho

Het beste moment voor een 3D/4D pretecho is tussen de 25 en 29 weken. Wanneer de moederkoek tegen je buik aan ligt is het verstandig om tussen de 25 en 27 weken te komen, omdat er dan vaak wat minder ruimte is om het gezichtje  goed in beeld te krijgen! Verder is de kwaliteit van de pretecho heel erg afhankelijk van de ligging van jullie kindje! Dus hopen dat de kleine er op het moment van de afspraak goed voor ligt! Wanneer dit niet het geval is, mogen jullie nog 1 keertje gratis terugkomen om het nogmaals te proberen!

2D pretecho

Bij EchoVisie kun je vanaf 12 weken terecht voor een 2D pretecho. Elk moment van de zwangerschap is het bijzonder om even in 2D naar je kindje te kunnen kijken! Houdt er rekening mee dat het kindje vanaf ongeveer 23 weken niet meer in het geheel in beeld past!

15-20 minuten

Een geslachtsbepaling is een wat kortere echo waarbij we voornamelijk focussen op het ontdekken van het geslacht van de baby. Er zijn twee pakketten, een basis-geslachtsbepaling en een geslachtsbepaling VIP.

Bekijk de pakketten

30 - 50 minuten

Bij een pretecho nemen we uitgebreid de tijd om de baby in 2D, 3D of zelfs 4D te bekijken in de buik. Neem familie en vrienden mee en bekijk vanaf 12 weken alvast hoe de kleine er uit ziet! Er zijn drie verschillende pretechopakketten.

Bekijk pakketten
× Stel je vraag via Whatsapp!