3D/4D VIP Pretecho (€129,-)

Het 3D/4D VIP echopakket biedt nóg meer plezier dan de 3D/4D pretecho! Naast de beelden die een bij een 3D/4D pretecho mee krijgt, krijgt u ook een gratis USB-stick waarop we de gehele echo op zullen nemen zodat u deze thuis nog een keer terug kunt kijken met familie of vrienden. Of later met de kleine zelf! Verder krijgt u meer foto’s mee dan normaal zodat u ook hier meer van kunt genieten!

We zullen met behulp van de nieuwste technieken uw kindje in 3D/4D in beeld brengen. Naast het bekijken van neusje, mondje, oren, teentjes en vingertjes in zwart/wit beeld kunnen we het kindje ook in kleur en dimensie vastleggen. Een 4D beeld is een bewegend 3D beeld, met andere woorden een live filmpje van de baby. Zo kunen we wanneer we een beetje geluk hebben en het kindje al gapend, drinkend of duimend in beeld krijgen! De allernieuwste apparatuur waar we bij EchoVisie mee werken biedt ons de mogelijkheid om het kindje in ‘realistic view’ te zien. Met deze techniek kan lichtinval en kleur veranderd worden waardoor het kindje er nóg realistischer uit ziet!

Wat krijg je mee?

Minstens 10 2D echobeelden
Minstens 2 2D video’s
Minstens 20 3D echobeelden
Minstens 2 4D video’s
2 fotoafdruk a4
4 fotoafdrukken 10×15
UNIEK: video-opname gehele onderzoek

ACTIE: 30% korting op een Geslachtsbepaling wanneer én geslachtsbepaling én pretecho 3D/4D VIP wordt afgenomen
Inclusief 16GB USB-stick in de kleur van het geslacht van uw baby óf oranje.

Ligging kindje

Bij het maken van een 3D/4D VIP pretecho zijn we erg afhankelijk van de ligging van jullie kindje. Wanneer het niet mogelijk is om mooie 3D/4D beelden van jullie kindje te maken, mogen jullie natuurlijk kosteloos terugkomen om het nogmaals te proberen. Er wordt geen geld teruggegeven.

Betalen

De betaling van de echo geschiedt vooraf via iDEAL of direct na het onderzoek. In dat geval is zowel contante als PIN betaling mogelijk.

Maak een afspraak!

Laden...
× Stel je vraag via Whatsapp!