3D/4D pretecho (€99.-)

Een 3D/4D pretecho is de meest gekozen echo in onze praktijk in Heerde. Een van de nieuwste technieken van de echografie biedt ons de mogelijkheid om het kindje in 3D/4D in beeld te brengen. Dus naast het bekijken van neusje, mondje, oren, teentjes en vingertjes in zwart/wit beeld kunnen we het kindje ook in kleur en dimensie vastleggen.  Een 4D beeld is een bewegend 3D beeld, met andere woorden een live filmpje van de baby. Zo kunnen we wanneer we een beetje geluk hebben het kindje al gapend, drinkend of duimend in beeld krijgen! De allernieuwste apparatuur waar we bij EchoVisie mee werken biedt ons de mogelijkheid om het kindje in ‘realistic view’ te zien. Met deze techniek kan lichtinval en kleur veranderd worden waardoor het kindje er nóg realistischer uit ziet!

Hello mom app

We maken bij EchoVisie gebruik van de nieuwste apparatuur. We hebben een Samsung HS70 echo apparaat waarmee we een draadloze connectie kunnen maken met jullie telefoon! Met behulp van de Hello Mom app kunnen we de foto’s van jullie kleine wonder gelijk op jullie telefoon zetten! Zo kunnen de plaatjes makkelijk aan familie en vrienden getoond worden.

Wat krijg je mee?

Minstens 10 2D echobeelden
Minstens 2 2D video’s
Minstens 20 3D echobeelden
Minstens 2 4D video’s
1 fotoafdruk a4
4 fotoafdrukken 10×15

Ligging kindje

Bij het maken van een 3D/4D pretecho zijn we erg afhankelijk van de ligging van jullie kindje. Wanneer het niet mogelijk is om mooie 3D/4D beelden van jullie kindje te maken, mogen jullie natuurlijk kosteloos terugkomen om het nogmaals te proberen. Er wordt geen geld teruggegeven.

Betalen

De betaling van de echo geschiedt vooraf via iDEAL of direct na het onderzoek. In dat geval is zowel contante als PIN betaling mogelijk.

Maak een afspraak!

Laden...
× Stel je vraag via Whatsapp!