Over EchoVisie

Welkom op de website van EchoVisie, leuk dat u interesse heeft in ons echobureau! Wij zijn te vinden in Heerde en u kunt bij ons terecht voor het maken van pretecho’s van uw ongeboren wondertje.

De echo’s worden gemaakt door gediplomeerde echoscopistes, die met veel plezier dit vak beoefenen. Bij EchoVisie staat de rust en sfeer tijdens de echo centraal. Voor elke echo wordt ruim de tijd ingepland zodat er niet gehaast geëchood hoeft te worden. Tijdens de echo kan meegekeken worden op een groot beeldscherm waar de haarscherpe echobeelden op getoond worden. Bekijk hieronder de foto’s van onze praktijk om te zien hoe dit eruit ziet!

We zien jullie graag in de praktijk om samen in een ontspannen sfeer een echo te maken, en jullie met de leukste en mooiste plaatjes en filmpjes weer naar huis te sturen!

Echoscopistes

Ida Tjeerdsma

Na 4 jaar werkend als radiodiagnostisch laborant op de afdeling radiologie in het ziekenhuis was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk de echografie! Na het afronden van mijn post-HBO opleiding echografie in de obstetrie ben ik mijn eigen pretecho praktijk, EchoVisie, begonnen. Niets is leuker dan het maken van prachtige plaatjes van de ongeboren kindjes! Ik kan nu mijn eigen tijd indelen en neem rustig de tijd voor het maken van de echo’s! Verder maak ik ook elke week 20-weken echo’s bij het prenataal screeningscentrum in Apeldoorn, misschien heb je me daar al een keer gezien!

Christel van den Heuvel

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de MBRT in Eindhoven. Daarna ben ik volledig aan de gang gegaan als echoscopiste in het MST in Enschede. Na een aantal jaren werken in de medische industrie ben ik nu toch weer zelf echo’s aan het maken. Bij EchoVisie vind ik het erg leuk en dankbaar om baby’s zo mooi mogelijk af te kunnen beelden. Naast Echo’s maken voor EchoVisie ben ik in het land op verschillende locaties werkzaam voor medische echo’s bij huisartsenpraktijken. Het is heerlijk om zo divers in de echografie werkzaam te zijn.

Rianne Blok-van Diepen

× Stel je vraag via Whatsapp!