Over EchoVisie

Welkom op de website van EchoVisie, leuk dat u interesse heeft in ons echobureau! Wij zijn te vinden in Heerde en u kunt bij ons terecht voor het maken van pretecho’s van uw ongeboren wondertje, óf u kunt in overleg met een fysiotherapeut een echo laten maken van bepaalde spieren en pezen. Twee echospecialiteiten onder één dak!

De echo’s worden gemaakt door gediplomeerde echoscopistes, die met veel plezier dit vak beoefenen. Bij EchoVisie staat de rust en sfeer tijdens de echo centraal. Voor elke echo wordt ruim de tijd ingepland zodat er niet gehaast geëchood hoeft te worden. Tijdens de echo kan meegekeken worden op een groot beeldscherm waar de haarscherpe echobeelden op getoond worden. Bekijk hieronder de foto’s van onze praktijk om te zien hoe dit eruit ziet!

We zien jullie graag in de praktijk om samen in een ontspannen sfeer een echo te maken, en jullie met de leukste en mooiste plaatjes en filmpjes weer naar huis te sturen!

Echoscopistes

Ida Tjeerdsma

Na 4 jaar werkend als radiodiagnostisch laborant op de afdeling radiologie in het ziekenhuis was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk de echografie! Na het afronden van mijn post-HBO opleiding echografie in de obstetrie ben ik mijn eigen pretecho praktijk, EchoVisie, begonnen. Niets is leuker dan het maken van prachtige plaatjes van de ongeboren kindjes! Ik kan nu mijn eigen tijd indelen en neem rustig de tijd voor het maken van de echo’s! Verder maak ik ook elke week 20-weken echo’s bij het prenataal screeningscentrum in Apeldoorn. Daarnaast heb ik ook de post-HBO opleiding voor de MSK-echografie afgerond waardoor ik ook spieren en pezen kan beoordelen met behulp van de echografie. Twee verschillende specialiteiten, maar beide doe ik met veel plezier!

Christel van den Heuvel

Tekst volgt snel.

Klanten waarderen EchoVisie! ★★★★★
× Stel je vraag via Whatsapp!