Spieren en pezen echografie

Heeft u langdurige klachten aan schouder, knie, enkel of pols? Of heeft u plotseling last van een gewricht? In samenwerking met de fysiotherapeut zorgt EchoVisie voor een juiste en snelle diagnose waarmee een gerichte fysiotherapeutische behandeling gestart kan worden.

De laatste jaren wordt de echografie steeds populairder onder de fysiotherapeuten. In nauw overleg met de fysiotherapeut wordt bepaald welke spieren en pezen bekeken moeten worden. Vervolgens zal de uitslag van de echo de fysiotherapeut helpen bij het bepalen van de meest effectieve behandeling.

De kosten voor dit echografische onderzoek bedragen €49,-. U zult deze kosten in eerste instantie zelf moeten voldoen om vervolgens zelfstandig een declaratie bij uw zorgverzekeraar in te dienen. Afhankelijk van uw verzekering en verzekeraar kan het echografische onderzoek wel of niet vergoed worden.

Knie-echografie
Polsechografie

Samenwerking fysiotherapeut

Samenwerking fysiotherapeut

U bent van harte welkom bij EchoVisie voor een echo van de schouder, de knie, de pols of de enkel. Een afspraak kan alleen gemaakt worden wanneer dit in overleg met een fysiotherapeut is.

Voordelen echografie

Voordelen echografie

Goede en snelle diagnose voor een doelgerichte behandeling
Dynamisch en veilig onderzoek
Vergelijk van rechter en linker schouder, knie, pols of enkel mogelijk
Therapieverloop is te volgen

Echo's van ..

Echo's van..

De schouder
De knie
De pols
De enkel

× Stel je vraag via Whatsapp!