Vacature: Echoscopist(e)

EchoVisie heeft het erg druk; dat is erg fijn natuurlijk, maar zwangeren moeten steeds beter zoeken om een vrij plekje in onze agenda te vinden.
We zijn daarom op zoek naar iemand die ons komt versterken!

Ultieme flexibiliteit!

We bieden onze klanten graag zo veel mogelijk flexibiliteit (bijvoorbeeld door echo’s in de avond en in het weekend aan te bieden), maar jou ook! We spreken een gemiddeld aantal uren per week beschikbaarheid af en je mag vervolgens zelf je werktijden bepalen. Ons boekingssysteem houdt rekening met afspraken die al in je agenda staan en plant er probleemloos omheen. Zo is pretecho’s maken goed te combineren met bijvoorbeeld een andere baan of kinderen. Naast jou werken natuurlijk ook je collega’s bij Echovisie; jullie delen het echoapparaat. We zoeken dus een part-time echoscopist(e) die er voor zorgt dat er nog meer mensen in Heerde op bezoek kunnen komen!

Goede apparatuur

Bij Echovisie werken we met een Samsung HS70A; een technisch zeer modern apparaat dat mooie afbeeldingen kan maken, zowel in ‘2D’ als in ‘3D’. Afbeeldingen worden digitaal aan klanten meegegeven via de bijbehorende app en/of in hoge kwaliteit afgedrukt met onze fotoprinters. Je werkt dus met de techniek van nu, en niet met verouderde apparaten.

Blije klanten

Het belangrijkste voor ons is dat al onze klanten met een blij gevoel weg gaan. Een pretecho is natuurlijk al een hele positieve belevenis, maar we zoeken iemand die er voor gaat om iedereen die 5-sterren-ervaring te geven.

Beloning

We spreken een vergoeding per gemaakte echo af. Dit is een percentage van de verkoopprijs van de echo’s, die op zijn beurt voornamelijk samenhangt met de tijdsduur er van. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding voor je ritten van- en naar Heerde. De hoogte van de vergoeding bespreken we graag met je nadat je contact met ons hebt gezocht.

Opleiding

Pretecho’s maken is vooral heel erg leuk, maar we vinden het belangrijk dat we ook goede kwaliteit leveren. Voor het goed uitvoeren van geslachtsbepalingen is wat ervaring op doen de beste leerweg, maar een goede basis helpt natuurlijk ook. Heb je een opleiding en/of ervaring met echoscopie? Dan is dat voor ons een pré. Ben je nog in opleiding? Neem dan toch contact met ons op! We kijken samen of we je opleiding met de pretecho’s kunnen combineren.

Wat voor jou?

Hartstikke leuk! Laat het ons weten, introduceer jezelf en je ervaring even kort in de mail en laat je telefoonnummer achter, dan neem ik snel contact met je op!

Stuur een email ->

Ida Tjeerdsma
Echovisie

 

× Stel je vraag via Whatsapp!